Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

JAM-Fietstocht

JAM-Fietstocht

Op D.V. 8 juli 2017 hopen we weer een sponsorfietstocht van 75 km te fietsen.
De tocht start is bij het kerkgebouw van de Oud Ger. Gem. te Hendrik Ido Ambacht. Vanaf 8.30 uur is het kergebouw open en staat de koffie voor u klaar. Onderwijl kunt u zich inschrijven. Om 9.00 uur hopen we te starten met een gezamenlijke opening van de dag waarna we als groep zullen vertrekken. Tijdens de tocht wordt er voor eten en drinken gezorgd, u hoeft dus niets mee te nemen. Ook zijn er verkeersregelaars, een bezemwagen met reservefiets en een ehbo-er aanwezig om ervoor te zorgen dat alles zo veilig mogelijk kan plaatsvinden.

Kosten
Het inschrijfgeld waarmee de kosten voor het eten, drinken etc. worden gedekt, bedraagt EUR 5,-.

Sponsorlijst
Na inschrijving ontvangt u een sponsorlijst en kunt u aan de slag. Het is namelijk de bedoeling dat u zo veel mogelijk sponsors zoekt. Die sponsors kunnen zijn: familie, vrienden, kennissen, collega’s, bedrijven enz. De fietser met het hoogste sponsorbedrag en de fietser met de meeste sponsors krijgen aan het einde van de dag een leuke attentie.

Doelen
Zoals gebruikelijk zal de opbrengst van de fietstocht van 2017 weer verdeeld worden tussen de stichtingen Adullam en Mbuma. Hopelijk kunnen wij met elkaar door middel van de fietstocht aan deze doelen een gedeelte bijdragen!

Meer informatie en inschrijven kan via de website

Wanneer?
8 juli 2017 van 09.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Start: Oud Gereformeerde Gemeente aan de Onderdijkserijweg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.