Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wadlopen in de Sophiapolder

Wadlopen in de Sophiapolder

Wadlopen in Zuid-Holland? Ja dat kan, bij Natuureiland Sophiapolder!

De Sophiapolder is een relatief nieuw natuurgebied in de Noord bij Hendrik Ido Ambacht. Je kunt dit eiland alleen bereiken met het voetveer van het Zuid-Hollands Landschap. Het getij heeft hier vrij spel, bij laag water staat de polder droog en leent dit uitstekend voor een ruige wadlooptocht. Uiteraard kijken we onderweg naar de vele vogels die bij laag water het gebied bezoeken op zoek naar voedsel.

Honden zijn helaas niet welkom. Laarzen zijn een must.
Voor deze excursie is een goede conditie vereist en een minimumleeftijd van 12 jaar. Op het eiland is geen toilet aanwezig.

Kosten
Volwassenen  € 8,00

Locatie en aanmelden
Start: de excursie start bij het voetveer aan de Veersedijk 301.
Aanmelden is verplicht. Schrijf je in via het inschrijfformulier op de website

Wanneer?
8 juli 2017 van 12.00 tot 14.00 uur
Organisator
Zuid Hollandse Landschap
Locatie:
het voetveer aan de Veersedijk 301
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.