Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5 Buikschuifkampioenschap

Hi5 Buikschuifkampioenschap

Ben jij de nieuwe Hi5 buikschuifkampioen?
Kom gezellig meedoen met onze buikschuifbaan en probeer zo ver mogelijk te glijden! Behalve de buikschuifbaan is er nog een krokedillenrace in het water. En dat is nog niet alles, want je kan ook nog meedoen met een obstakelbaan in het water!

De activiteit is gratis, je betaald alleen entree voor het zwembad.
Zwemdiploma is verplicht. Je hoeft je niet van te voren in te schrijven!

Wanneer?
16 augustus 2017 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Zwembad de Louwert, Hoge Kade 70
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.