Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag bij Serve'71

Open dag bij Serve'71

Kom jij kennismaken met tafeltennis?
Op zaterdag 9 september is er bij Serve’71 van 14:00 tot 17:00 uur open dag. Deze dag staat in het teken van de Table Challenge. Er is een snelheidsmeter, een tafeltennisrobot waar jij tegen kan spelen en een behendigheidspaneel. Ook kan je vrij spelen met je vrienden of leden van de vereniging.

Er zal om 15:00 uur een demonstratie worden gegeven door spelers uit de eredivisie. Tevens is er de mogelijkheid om het materiaal te testen, advies te krijgen en te kopen.

Wanneer?
9 september 2017 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
Serve’71
Locatie:
in de gymzaal op de Bekestein 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.