Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bloemen- en plantenverkoop

Bloemen- en plantenverkoop

Bloemen en planten verkoop voor projecten in Roemenië.

De Stichting Hulpverlening door Christenen in Roemenië (HCR) is opgericht in 1994 en verleent geestelijke en materiële hulp aan de hulpbehoevenden in Roemenië. De Stichting HCR is een actieve organisatie, die initiatieven promoveert en de zelfstandigheid van mensen zoveel mogelijk voorop stelt. 

Meer informatie over de Stichting HCR vindt u op de website

Wanneer?
9 september 2017 van 08.30 tot 17.00 uur
Locatie:
Winkelcentrum de Schoof, voor supermarkt Jumbo
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.