Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Interactief lunchpauzeconcert

Interactief lunchpauzeconcert

In dit klassieke uurtje wordt u op een inspirerende wijze verrast door muziek van o.a. Händel, Mendelssohn en Brahms, uitgevoerd door ROV Psallite Deo o.l.v. Arjen J.A. Uitbeijerse, m.m.v. Gerben Mourik op het orgel.

Combineer dit gratis lunchpauzeconcert op Open Monumentendag met een bezichtiging van de kerk en bijvoorbeeld ook met een bezoek aan de tentoonstelling in de oudheidkamer gelegen tegenover de kerk.

Na afloop van het lunchpauzeconcert ontvangt u een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers!
Er is een schaalcollecte voor de onkostenvergoeding. Van harte welkom!

Wanneer?
9 september 2017 van 12.00 tot 13.00 uur
Locatie:
Dorpskerk, Kerkplein 13
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.