Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing: Thebe

Thebe
Als de stier met Europa ervandoor gaat, gaat haar broer naar haar op zoek. Apollo zal hem een stad laten stichten, het vermaledijde Thebe, waar Niobe, Tantalos’ dochter de goden zal tarten en gruwelijk zal boeten, waarvandaan Phrixos en Helle zullen wegvliegen op een gouden ram, waar Oidipous zijn vader zal vermoorden en met zijn moeder zal trouwen, waar Antigone haar normen en waarden door de eeuwen zal laten galmen. En waar de vrijheid der Grieken tenslotte de laatste adem zal uitblazen.

Kosten: € 12,00 p.p. incl. koffie/thee.

Voor meer informatie en opgave, zie de website.

Wanneer?
13 september 2017 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
De Cicero Compagnie
Locatie:
in de vergaderzaal van de Nicolaaskerk Weteringsingel 48b
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.