Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Nienke Helmink

Koffie met... Nienke Helmink

Hoe komt de programmering van Cascade tot stand?
De hele maand september vieren we 20 jaar Cascade en de Bibliotheek. Nienke Helming is programmacoördinator bij Cascade. Deze ochtend geeft ze de bezoekers een kijkje bij het maken van een jaarprogrammering. Hoe komt deze tot stand? Wie maakt er keuzes en waarop zijn die gebaseerd?

Nieuwsgierig? Kom gezellig langs. Natuurlijk staat er koffie en thee klaar.

Praktische informatie
Datum: donderdag 14 september
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang: gratis

Wanneer?
14 september 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.