Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

WoonMarkt in Cascade

WoonMarkt in Cascade

Na het enorme succes van de voorjaars editie organiseert Van Spronsen Makelaars voor de tweede maal de WoonMarkt op donderdagavond 14 september. Ook dit keer vindt deze weer plaats in Cascade.

Wanneer u op minimaal 1 van onderstaande vragen met een ‘ja’ kunt antwoorden, dan bent u op deze Woonmarkt aan het juiste adres:

• Bent u op zoek naar een nieuwe woning?
• Wellicht is een aankoopmakelaar voor u de oplossing?
• Heeft u vragen over uw hypotheek?
• Interesse in nieuwbouwprojecten?
• Advies nodig voor uw woninginrichting?
• Advies nodig bij uw tuinaanleg?
• Gaat u trouwen of samenwonen? Alles notarieel netjes vastleggen?

Kom dus naar de Van Spronsen WoonMarkt! In samenwerking met onderstaande partijen willen wij u van harte uitnodigen om onder het genot van een hapje en een drankje u te laten informeren. Zelfs bezichtigen is die avond ook weer mogelijk via onze VR-brillen.

De Hypotheker - Rabobank - De WoonWulp - Busio Wand- en Vloertegels - Thuis in Bouwen - Projectbureau De Volgerlanden - Morgana - Ambachtse Notatis - Notaris Bierenga nodigen u van harte uit om onder het genot van een hapje en een drankje u te laten informeren. Zelfs bezichtigen is die avond mogelijk via de VR-brillen.

Wanneer?
14 september 2017 van 18.00 tot 21.00 uur
Organisator
Van Spronsen Makelaars
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.