Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fietscontrole- en reparatiedag bij de Schoof

Fietscontrole- en reparatiedag bij de Schoof

Zoals al ruim enkele jaren gebruikelijk organiseert de Fietsersbond in Hendrik Ido Ambacht een fiets APK- en reparatiedag. De controle activiteiten vinden plaats op de parkeerplaats bij Winkelcentrum De Schoof.

Iedereen kan tussen 10:00 en 16:00 uur gratis de fiets laten controleren op de juiste werking en afstelling door ervaren vrijwilligers en technici van de Fietsersbond. Nadrukkelijk wordt ook gekeken naar de verlichting die in de komende herfst en winter een groot deel van de 24 uur nodig is. Eventuele kleine reparaties worden ter plekke en gratis uitgevoerd. Benodigde onderdelen zijn te verkrijgen tegen kostprijs. Voor grote reparaties wordt doorverwezen naar de plaatselijke vakhandel.

Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen over voorkoming van fietsdiefstal, inzake de fiets zelf en over de Fietsersbond. Tevens is het mogelijk om ter plekke lid te worden van de Fietsersbond om zo steun te verlenen voor veilig te kunnen fietsen.

De actie maakt deel uit van een landelijke campagne “Ik wil je zien”. Op www.fietsersbond.nl is alle informatie te vinden om veilig te fietsen, waaronder goede verlichting.

Wanneer?
16 september 2017 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Fietsersbond
Locatie:
de parkeerplaats bij Winkelcentrum De Schoof
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.