Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Arie Verhoeven

Koffie met... Arie Verhoeven

Een toelichting bij de tentoonstelling '20 jaar Cascade en de Bibliotheek'
De hele maand september vieren we 20 jaar Cascade en de Bibliotheek. Arie Verhoeven van het Historisch Genootschap komt langs om toelichting te geven bij de bijzondere fototentoonstelling die hiervoor is ingericht. Elke foto heeft zijn eigen verhaal.
Nieuwsgierig? Kom gezellig langs. De koffie en thee staat klaar!

Praktische informatie
Datum: donderdag 21 september
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang: gratis

Wanneer?
21 september 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.