Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mantelzorgbijeenkomst in De Blije Borgh

Mantelzorgbijeenkomst in De Blije Borgh

Bijeenkomst voor mantelzorgers

Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) is er als dit is ontstaan in de loop van het leven als gevolg van een geboorteletsel, ongeval, ontsteking, tumor, hersenbloeding of een beroerte. Deze avond wordt aandacht besteed aan de communicatie in een veranderende relatie van de mantelzorger.

Op dit vlak leven vele vragen zoals: hoe leer ik mij aanpassen aan hem/haar die nu anders is als voorheen? Wat zeg ik wel/wat niet en waarom? Hoe hou ik het gezellig met elkaar? Kan ik dit volhouden en hoe? De inleider voor deze avond is dhr. Jeroen Roggekamp. Hij heeft ruime ervaring als Maatschappelijk werker en ambulant begeleider bij mensen met NAH en hun omgeving. Na een korte inleiding verzorgen zal er een interactief deel volgen met uitwisselen van ervaringen, tips en tools.

Tevens verzorgen op deze avond Lies Bonsang bestuurslid Stichting Hersenletsel.nl ZH en Ad van Dongen NAH-coördinator bij NAH-coördinatiepunt ZH informatie over de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl en over het NAH-coördinatiepunt.

Donderdag 28 september
zaal open om 19.15 uur
Woonzorgorganisatie De Blije Borgh
Aanmelden: niet nodig
Kosten: gratis

Voor vragen of meer informatie:
MEE Drechtsteden: Lenie de Pater of Linda Huizer T 078 750 89 00 of mail naar: linda.huizer@meedrechtsteden.nl

Wanneer?
28 september 2017 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Lenie de Pater
078-7508900
lenie.depater@meedrechtsteden.nl
Locatie:
de Blije Borgh, Gerard Alewijnsestraat 18
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.