Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... voorlezen aan je ukkie

Koffie met... voorlezen aan je ukkie

Deze gezellige koffie met... wordt georganiseerd door bibliotheekconsulente Marielle Witte. Zij zal uitleggen hoe je interactief voorleest, hoe je een verhaal spannend maakt en de aandacht gevangen houdt van jouw kleintje. Ze gaat je hepen bij het kiezen van mooie (prenten)boeken en zal aangeven welke boeken het best passen bij welke leeftijd. Ben jij benieuwd naar deze inspiratieochtend? Loop ook binnen!

Praktische informatie:
Datum: donderdag 28 september
Tijd: 10:30 - 12:00
Locatie: vergaderruimte bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang: Gratis | aanmelden niet nodig

Wanneer?
28 september 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.