Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Laatste Bingo Sandido

Laatste Bingo Sandido

Vandaag organiseert Showband Sandido een bingo. De allerlaatste bingo. De organisatie laat weten: "wij gaan er mee stoppen, omdat wij geen vrijwilligers meer kunnen vinden. Helaas hebben wij dit besluit, daarom moeten nemen. Wij hopen u allemaal weer te zien.
Wij bedanken onze trouwe bingobezoekers voor al die trouwe jaren, dat jullie ons gesteund en bezocht hebben.

De bingo wordt gehouden in Zorgorganisatie De Blije Borgh, locatie Wielstaete. U speelt al mee voor € 0,50 per ronde. De bingo begint om 20:00 uur en eindigt ongeveer om 23:00 uur. De zaal gaat een half uur voor aanvang open. Er worden meerdere ronden op deze avond gespeeld. Iedere ronde maakt u twee keer kans op een prijs. Een troostprijs en een hoofdprijs. De troostprijs wint u als u als eerste 1 rijtje vol hebt, en de hoofdprijs wint u als u de hele kaart vol heeft. Als u wint mag u zelf een prijs kiezen. Dit geld zowel voor de troostprijs als voor de hoofdprijs.

De laatste ronde die wij spelen is altijd een super ronde. Wat dit inhoud kunt u ontdekken door een avondje gezellig mee te komen bingoën.

Met deze bingo maakt u niet alleen kans op leuke prijzen, maar u steunt ook de vereniging. Als u geluk hebt met de bingo is het dus een typische win-win situatie. 

Wanneer?
30 september 2017 van 20.00 tot 23.00 uur
Organisator
Showband Sandido
Locatie:
Zorgorganisatie De Blije Borgh, locatie Wielstaete, van Kijfhoekstraat 146
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.