Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Samenzangavond - Werkvisie De Hoop

Samenzangavond - Werkvisie De Hoop

Stichting Werkvisie de Hoop, locatie Ambachtse Bedrijven organiseert een samenzang- en informatieavond in de Dorpskerk. Er zullen liederen gezongen worden uit de bundel van Joh. de Heer met als thema: Als g’in nood gezeten.

Muzikale medewerking wordt verleend door cliënten van het Leerwerkbedrijf.
Collecte voor Werkvisie De Hoop.

Aanvang 19.30u. Iedereen is hartelijk welkom!

Wanneer?
6 oktober 2017 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Werkvisie de Hoop locatie Ambachtse Bedrijven
Locatie:
in de Dorpskerk, Kerkplein 13
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.