Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Griezeldieren maken

Griezeldieren maken

Durf jij het aan?
Marcel Verbeek komt met zijn Griezeldieren naar de bibliotheek i.v.m. het spannende thema van de Kinderboekenweek: Griezelig eng! Marcel kweekt vogelspinnen maar neemt nog veel meer griezelige dieren mee en weet daar alles over te vertellen op een educatieve manier. Durf jij het aan om ze van dichtbij te bekijken, of misschien wel aan te raken? Meld je dan snel aan.

Praktische informatie
Datum: zaterdag 7 oktober
Tijd: 11:00 - 12.00
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang: Gratis

Wil je zeker zijn van een plekje. Meld je dan aan via de website.


Van 4 t/m 15 oktober is het Kinderboekenweek!
Het thema van de Kinderboekenweek is ‘Griezelen’, dus kom maar langs… als je durft!

Bij de bibliotheek kun je altijd terecht voor griezelige boeken en films! De Kinderboekenweek is dan ook een mooie gelegenheid om weer eens langs te gaan. Maar tijdens de Kinderboekenweek worden er natuurlijk ook gruwelijk leuke activiteiten georganiseerd! Denk maar eens aan griezelbeestjes tekenen met een 3D-pen, je eigen griezelringtone maken, griezelfilmpjes maken voor het Greenscreen, je eigen VR griezelverhaal maken en een kriebelige-dieren-circuit opzetten. Heb jij stalen zenuwen en durf jij mee te doen? Kijk dan snel wanneer jouw favoriete activiteit is en meld je aan.

Wanneer?
7 oktober 2017 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.