Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening keuken en proef een pannenkoek

Opening keuken en proef een pannenkoek

In de Open Hof is de afgelopen periode een nieuwe keuken gerealiseerd. Vandaag is het tijd om die keuken officieel in gebruik te gaan nemen. Daarom worden er van 17.00 tot 19.00 uur pannenkoeken gebakken. Buurtgenoten en gemeenteleden zijn van harte uitgenodigd om te komen proeven en om de keuken te bekijken.

Als u nu al weet dat u er bij wil zijn, geef dit dan via email of telefoon door aan Jacqueline Meijer, dat maakt het inkopen een stuk makkelijker.

Wanneer?
7 oktober 2017 van 17.00 tot 19.00 uur
Organisator
Jacqueline Meijer
078-6194959
meijer.jacqueline@gmail.com
Locatie:
Open Hof Kerk, Schildmanstraat 72
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.