Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fantasiemonster kleien

Fantasiemonster kleien

Fantasiemonster kleien 
Maximaal 8 deelnemers - 4 tot 11 jaar

Ben jij zo stoer om jouw eigen griezelbeest te maken? Of heb je gewoon een rijke fantasie? Deze middag kun je enge dieren kleien, zoals een spin of een slang, of een fantastisch monster in alle kleuren van de regenboog. Welke kleicreatie neem jij mee naar huis?

Praktische informatie
Datum: woensdag 11 oktober
Tijd: 15:00 - 16.30
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang: Gratis

Wil je zeker zijn van een plekje. Meld je dan aan via de website.


Van 4 t/m 15 oktober is het Kinderboekenweek!
Het thema van de Kinderboekenweek is ‘Griezelen’, dus kom maar langs… als je durft!

Bij de bibliotheek kun je altijd terecht voor griezelige boeken en films! De Kinderboekenweek is dan ook een mooie gelegenheid om weer eens langs te gaan. Maar tijdens de Kinderboekenweek worden er natuurlijk ook gruwelijk leuke activiteiten georganiseerd! Denk maar eens aan griezelbeestjes tekenen met een 3D-pen, je eigen griezelringtone maken, griezelfilmpjes maken voor het Greenscreen, je eigen VR griezelverhaal maken en een kriebelige-dieren-circuit opzetten. Heb jij stalen zenuwen en durf jij mee te doen? Kijk dan snel wanneer jouw favoriete activiteit is en meld je aan.

Wanneer?
11 oktober 2017 van 15.00 tot 16.30 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.