Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

AmbachtVeiligDag

AmbachtVeiligDag

Vandaag is de AmbachtVeiligDag in Cascade. Op deze leuke en informatieve dag krijgt u tips om over allerlei onderwerpen op het gebied van veiligheid.

Er zijn minstens vijf goede redenen om te gaan:

  • U maakt kans op één van de 25 gratis woning-veiligheidsscans. Een onafhankelijke expert van het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) komt dan bij u langs en geeft tips hoe u uw woning veiliger kunt maken.
  • Brandweerman Sam komt! Tussen 15.30 uur en 18.00 uur heeft hij drie keer een 'meet en greet' van een halfuur voor de kinderen.
  • U kunt meedoen aan de gratis workshop reanimeren. Dan weet u wat u kunt doen als iemand een hartstilstand heeft. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, schrijf snel in via evenementen@h-i-ambacht.nl. Vol = vol! U kunt aangeven of u voorkeur heeft voor de workshop die start om 15.00 uur of die van 20.00 uur. Daar proberen we rekening mee te houden. De workshop duurt een uur. Na afloop ontvangt u het certificaat 'reanimeren'.
  • U krijgt tips over brandveiligheid, leert hoe u zich kunt weren tegen babbeltrucs en hoort van een ex-inbreker wat u kunt doen om uw huis te beveiligen tegen zijn ex-collega's.
  • U kunt de gezellige infomarkt bezoeken. Leveranciers van hang- en sluitwerk en brandalarmering hebben een interessant aanbod voor u. Natuurlijk zijn de hulpdiensten aanwezig.   
  • Toegang is gratis.
  • Gratis pendeldienst. Zelf geen vervoer? Dan is er een extra reden om toch te gaan. De Blije Borghbus brengt u tussen 13.45 uur en 16.00 uur gratis naar de Ambachtveiligdag. Route: Sophiastaete - Blije Borgh - Gerard Alewijnstraat – Wielstaete – Emmastaete – Cascade. 

Wanneer?
11 oktober 2017 van 14.00 tot 20.30 uur
Organisator
Ambacht Veilig
evenementen@h-i-ambacht.nl
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.