Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop: Opgeruimd huis

Workshop: Opgeruimd huis

Ben je ook zoveel tijd kwijt aan opruimen in huis en heb je het gevoel dat er altijd maar spullen los door je huis slingeren? Ben je vaak spullen kwijt? Dan is deze workshop het antwoord op jouw zoektocht naar een opgeruimd huis! In deze workshop krijg je allemaal leuke, handige, innovatieve en verrassende oplossingen aangeboden om jouw huis meer gestructureerd te krijgen. Een opgeruimd huis zorgt voor rust en geeft je tijd voor veel belangrijkere activiteiten.

De workshop start met een inventarisatie om het probleem achter jouw rommel te achterhalen, zodat je ook gericht aan de slag kan. Er komen veel tips aan bod die voor ieder zijn probleem een oplossing bieden. We sluiten af met het maken van een plan van aanpak, zodat je thuis meteen aan de slag kunt gaan!

Deze workshop kost € 15,-
Inschrijven kan via de website

Wanneer?
12 oktober 2017 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Bloei
Locatie:
Gerard Alewijnsstraat 18
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.