Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Middag bij Hospice de Cirkel

Open Middag bij Hospice de Cirkel

Vandaag is er een open middag bij hospice De Cirkel. Belangstellenden kunnen op die dag tussen 12.00 en 16.00 uur een kijkje nemen in het hospice. Er is volop gelegenheid informatie in te winnen over het verblijf in en de werkwijze van het hospice. Er zijn coördinatoren, bestuursleden en vrijwilligers aanwezig. Bezoekers hoeven zich vooraf niet aan te melden. De koffie en thee staan klaar.

Vrijwilligers gezocht
In de tweede helft van oktober start een cursus voor nieuwe vrijwilligers. Er is nog een aantal plekken beschikbaar. Lijkt het u mooi en dankbaar werk om mensen in de laatste fase van hun leven te begeleiden? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Iris van Putten en/of Ester Grootenboer (coördinatoren hospice De Cirkel), info@hospicedecirkel.nl of bel 078 - 612 41 38.

Wanneer?
14 oktober 2017 van 12.00 tot 14.00 uur
Organisator
Hospice De Cirkel
info@hospicedecirkel.nl
Locatie:
Vrouwgelenweg 61
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.