Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vakantietopper Europa (kinderen)

Vakantietopper Europa (kinderen)

Vakantietopper; Europa
Tijdens de herfst vakantietopper maak je een reis door Europa! Kom flamingo dansen in Spanje, snowboarden in Oostenrijk en de Eifeltoren bouwen in Frankerijk! Ben nieuwsgierig geworden wat er in de andere landen te doen is, geef je dan snel op! Tipje van de sluier; in Italië moet er een pizza bezorgt worden, tijdens de pizzarace!

Wij hebben er al zin in, hopelijk jullie ook!

De activiteit is van 13.00 – 15.00 uur en kost € 2,-.
Inschrijven kan van te voren op de site, zodat je met je toegangskaart meteen door kan lopen. Op vrijdag 13 oktober kunnen de toegangskaarten betaald en opgehaald worden. Uiteraard kan je ook op de dag zelf betalen.
Kijk voor meer informatie en inschrijven op: www.hi5ambacht.nl

Wanneer?
16 oktober 2017 van 13.00 tot 15.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Sporthal de Ridderhal, Hoge Kade 60
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.