Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cascade Filmavond Soof 2

Cascade Filmavond Soof 2

Beschrijving
Na het succes van Soof, is er nu het logische vevolg op het verhaal over de Nederlandse Bridget Jones, Soof. Met onder andere Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Achmed Akkabi.

Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing blijktzoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke…

De film duurt 96 minuten en bevat een pauze.
Kosten Euro 6,- p.p.
Reserveer op www.theater-cascade.nl of bel 078-6819230

Wanneer?
18 oktober 2017 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.