Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cascade kids filmmiddag

Cascade kids filmmiddag

Cascade bestaat 20 jaar en dat vieren ze met een écht kinder-film-feestje! Een kaartje kost deze middag maar €1,-

Kom in de herfstvakantie met al je vrienden en vriendinnen naar de Cascade kidsfilmmiddag voor de hilarische film ‘Huisdiergeheimen’.

Max woont in een appartementencomplex in Manhattan. Zijn leven als favoriete huisdier komt echter op zijn kop te staan als zijn eigenaar een bastaard genaamd Duke mee naar huis neemt. Als blijkt dat het schattige witte konijntje Snowball een leger van verlaten huisdieren bijeen brengt om wraak te nemen op alle gelukkige huisdieren, moeten ze hun ruzies even opzij zetten.

De film duurt 90 minuten en bevat een pauze. Nederlands gesproken en geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Speciale Cascade jubileumactie
Reserveer op www.theater-cascade.nl of bel 078-6819230

Wanneer?
18 oktober 2017 van 15.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.