Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Schilderen met een kunstenares (8 t/m 11 jaar)

Workshop Schilderen met een kunstenares (8 t/m 11 jaar)

Schilder én exposeer in de Bibliotheek!
Heb je altijd al willen leren schilderen, en droom je ervan om jouw schilderij te exposeren? Dan is dit je kans! Kunstenares Laxmi Prithipalsingh komt een schilderworkshop geven. Speciaal voor iedereen van 8 t/m 11 jaar. De schilderijen die jullie maken, gaan in de lijsten aan de muur in de Bibliotheek. Zodat iedereen kan komen kijken naar jouw kunstwerk!

Kunstenares Laxmi stelt zich voor
Sinds 2015 ben ik aan het schilderen en sindsdien niet meer gestopt. Geïnspireerd door levenservaringen en beïnvloed door de Indiase en Westerse cultuur creëer ik schilderijen voor zowel particulieren als bedrijven. Naast een eigen serie voer ik werk in opdracht uit, maak ik muurschilderingen of geef ik workshops. Benieuwd naar mijn werk? Neem dan een kijkje op www.prittyartistic.nl. Ik ben ook te volgen via Facebook.

Praktische informatie
Datum: woensdag 18 oktober
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Voor wie: iedereen van 8 t/m 11 jaar
Toegang: gratis | wel even aanmelden via de website, want er zijn maar een paar plekjes

Wanneer?
18 oktober 2017 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.