Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tentoonstelling Landbouw door de jaren heen

Tentoonstelling Landbouw door de jaren heen

Het Historisch Genootschap Hendrik-Ido-Ambacht heeft de vitrines in Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht gevuld met gereedschappen uit vroegere tijden. Alles wat te maken heeft met de geschiedenis van de landbouw uit de streek, is uitgestald.

Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje. De tentoonstelling is te bewonderen t/m oktober.

Praktische informatie
Datum: 1 augustus t/m 31 oktober
Tijd: tijdens openingsuren
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang: gratis

Wanneer?
Van 1 augustus 2017 00.00 uur tot 31 oktober 2017 00.00 uur
Organisator
Het Historisch Genootschap Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.