Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Later...

Koffie met... Later...

Nederlands enige glossy over alles rond de dood
De Ambachtse Marlies Bol komt vertellen over wat haar ertoe heeft gezet om een glossy over alles rondom overlijden te maken. Vanaf donderdag 26 oktober 2017 ligt deze gloednieuwe glossy 'LATER...als ik dood ben' in de winkel. LATER... licht vele tipjes van de (rouw)sluier op en maakt het onderwerp 'dood' voor iedereen bespreekbaar op een toegankelijke manier en met een eigenwijze blik. Marlies vindt dat iedereen een afscheid verdient waarover is nagedacht. Daarom: LATER...

Praktische informatie 
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: donderdag 2 november, 10.30 - 12.00 uur
Toegang: gratis | aanmelden niet nodig

Wanneer?
2 november 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.