Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Meditatie en Mindfulness

Koffie met... Meditatie en Mindfulness

De manier om bij jezelf te komen
Wil je een kalmere geest ontwikkelen en meer vreugde, rust en helderheid ervaren in je leven? Meditatie en mindfulness geven ruimte om gedachten en emoties te kunnen bijsturen. Een eeuwenoude methode om je leven te verdiepen en te verrijken. Tijdens Koffie met... wordt hierover gepraat onder het genot van een kopje koffie.

Koffie met...
Koffie met... is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke keer staat
een lokaal thema of een lokale gast centraal.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: Donderdag 9 november van 10.30 tot 12.00 uur
Toegang: Gratis

Voor wie: Iedereen
Kom gezellig langs. De koffie staat klaar!

Wanneer?
9 november 2017 van 10.30 tot 00.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.