Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorstelling Verschil moet er zijn

Voorstelling Verschil moet er zijn

In 1999 stond Onno Innemee voor het eerst in Cascade. Sindsdien ontbreekt geen enkele show van hem in het programma-aanbod van Cascade. Vaak alleen, soms met een ander. Vorig jaar nog samen met Kees Torn, maar dit keer met een nieuw talent: Liliane de Graaf. Onno en Liliane staan naast én tegenover elkaar met als cement de mooiste en meest grappige liedjes van Kees Torn. Dus toch ook een beetje Kees. Een cabaretière én een cabaretier op één podium; dat is spannend.

Een knappe jonge vrouw en een oudere, minder mooie man, maar zijn ze wel zo verschillend als je zou denken? Al is hier en daar een generatiebreukje duidelijk zichtbaar, humor is wat hen bindt. De muzikale talenten van Liliane en de humor en jarenlange ervaring van Onno zorgen voor een theatraal hoogtepunt. Deze korte speciale tour moet u bezoeken als u Kees Torn-fan bent, of als u Onno verrassend aan het werk wilt zien, of u bij de ontdekking wilt zijn van het mooie nieuwe talent.

Vrijdag 10 november zijn Onno Innemee en Liliane de Graaf met ‘Verschil moet er zijn’ te zien in Cultureel Centrum Cascade. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 16,-  Voor meer informatie en reserveren: www.stichting-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.

Wanneer?
10 november 2017 van 20.15 tot 00.00 uur
Organisator
Cultureel Centrum Cascade
Locatie:
Hoge Kade 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.