Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school - Appelflappen maken (8-12 jaar)

Hi5After school - Appelflappen maken (8-12 jaar)

Mmm een heerlijke lucht van vers gebakken appelflappen! Heb je zin om ook zelf appelflappen te komen maken, geef je dan nu op! Er kunnen maximaal 18 kinderen meedoen. Het appelflappen bakken begint om 14.30 uur. Als de appelflappen klaar zijn, mogen ze lekker opgegeten worden.

Uiteraard is er van 14.00 - 17.00 uur de mogelijkheid om naar de inloop te komen.

Opgeven doe je via de website.

Wanneer?
15 november 2017 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.