Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijeenkomst over depressie door Paulien Schalk

Bijeenkomst over depressie door Paulien Schalk

Informatieavond door Paulien Schalk
Depressie is een stemmingsstoornis en wordt ook wel depressieve stoornis genoemd. Depressie wordt gekenmerkt door een neerslachtige stemming en het verlies aan interesse in bijna alle dagelijkse activiteiten. Het komt veel voor, namelijk bij 1 op de 5 mensen. Tijdens deze avond geeft Paulien Schalk, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, er een presentatie over en kunnen vragen gesteld worden.

Praktische informatie
Datum: woensdag 15 november
Tijd: 19.30 - 21.00 uur
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang: gratis | aanmelden via de website

Wanneer?
15 november 2017 van 19.30 tot 21.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.