Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Joke van der Ark

Koffie met... Joke van der Ark

Joke van der Ark is een schrijfster uit Hendrik-Ido-Ambacht. Tijdens deze Koffie met... vertelt zij onder het genot van een kopje koffie over de gedichten en verhalen die zij schrijft. Haar man vertelt over haar website.

Koffie met...
Koffie met... is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke keer staat een lokaal thema of een lokale gast centraal.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: Donderdag 16 november van 10.30 - 12.00 uur

Wanneer?
16 november 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.