Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Blijspel Alleen op de wereld

Blijspel Alleen op de wereld

Vandaag wordt door toneelvereniging ATOS het blijspel Alleen op de wereld en co gespeeld. Een blijspel in drie bedrijven door J. Hemmink- Kamp. Het verhaal :

Speelt zich af in de 70e jaren
Met het huwelijksbureau van Adriaan Plakker gaat het al een paar jaar niet zo best, zijn broer Cornellis heeft medelijden met hem en is bereid wat geld in het bedrijf te steken, en wordt zo zijn compagnon. De 2 Kantoor meisjes, Anita en Paulien moeten nogal eens schipperen om de lieve vrede te bewaren.De werkster leest nogal graag de post , heeft medelijden met een aantal ingeschreven kandidaten , ze is zelf nog vrijgezel en zou ook wel aan de man willen . Dhr.van Verduin, wordt door zijn kinderen altijd alleen gelaten, maar zijn zoon  wil absoluut niet dat zijn vader hertrouwd. In mevr de  Klerk lijkt Adriaan de juiste partner te hebben gevonden.Cornelis heeft het kantoor onderwijl wat gezelliger gemaakt en bied alle huwlijkskandidaten een glaasje wijn en wat lekkers aan om het ijs te breken.De Violist Strijker heeft alvast zijn trouwpak aangetrokken en is net als Juffrouw Vink heel nieuwschierig hoe hun partner er uit zal zien. Frederik Jansen dacht dat hij de vrouwtjes zo voor het uitkiezen had. Maar kwam van een koude kermis thuis .Frau Obermaier wilde snel een man die allerlei kwarweitjes in (land) huis kon doen, Maar of Overste Blater daar de juiste man voor is ? De afluisterende werkster krijgt van schrik van haar leven  als er Vuur wordt geroepen .

Hoe het met alle huwelijkskandidaten verder gaat , daar mag iedereen zijn eigen fantasie over laten gaan.Aan het eind is er nog een verrassing van Cornelis voor  zijn broer de zuurpruim Adriaan.

Kaarten € 11,00 p.st. zijn verkrijgbaar bij de Kassa of via  de Website van Cascade

Wanneer?
18 november 2017 van 20.00 tot 23.00 uur
Organisator
toneelvereniging ATOS
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.