Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Dag archeologie opgraving Ambachtsezoom

Open Dag archeologie opgraving Ambachtsezoom

Op woensdagmiddag 22 november is er van 13.00 tot 16.00 uur een open dag bij de archeologische opgraving aan de Ambachtsezoom. Op de plek waar straks een bedrijvenpark komt, zijn sporen en bijzondere vondsten gedaan uit de Middeleeuwen (12e- 13e eeuw). Medewerkers van archeologisch bureau RAAP vertellen wat er te zien valt, laten vondsten zien en leggen uit hoe een opgraving in zijn werk gaat.

(Kap)laarzen aan!
De toegang tot het gebied is aan de Reeweg (aan het eind waar het dood loopt, bij de rotonde Ambachtsezoom/Reeweg). Het is nog wel een eindje lopen door een weiland tot aan de locatie waar wordt gegraven. (Kap)laarzen zijn aan te bevelen.

Wanneer?
22 november 2017 van 13.00 tot 16.00 uur
Organisator
Gemeente Hendrik Ido Ambacht
Locatie:
Ambachtsezoom
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.