Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

KunstKids - Marmeren op papier Groep 6-7-8

KunstKids - Marmeren op papier  Groep 6-7-8

HI5 organiseert diverse activiteiten voor KunstKids. Deze cursus is iedere dinsdag van 07-11-2017 en 28-11-2017 van 16:00 tot 17:00 uur

Wat een super gave techniek! Marmeren op papier is een techniek met water in een lage bak, speciale lijm en olieverf. Hiermee maak je mooie patronen en figuren. Nadat de patronen en figuren zijn gemaakt, wordt dit afgedrukt op papier.

Zorg ervoor dat je oude kleding aantrekt, wat eventueel vies mag worden.

Opgeven doe je via de website.

Wanneer?
Van 7 november 2017 16.00 uur tot 28 november 2017 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Obs de Bron, Admiraal de Ruyterlaan 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.