Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

KunstKids - Moderne dans Groep 3-4

KunstKids - Moderne dans  Groep 3-4

HI5 organiseert diverse activiteiten voor KunstKids. Deze cursus is iedere dinsdag tussen 07-11-2017 en 28-11-2017 van 16:00 tot 17:00 uur.

Vind je het ook heerlijk om te dansen? Kijk je ook graag naar dance academy of speel je graag Just dance? Dan is deze workshop perfect voor jou! Het is een workshop voor kinderen van alle niveaus, dus ook als je geen ervaring hebt met dansen kan je lekker meedoen. Tijdens de laatste workshop is er van 16.45 tot 17.00 uur een korte voorstelling, zodat papa/mama en andere geintresseerde kunnen komen kijken.

Trek makkelijke kleding en gymschoenen aan. Vergeet niet wat drinken mee te nemen voor als je erg dorst hebt tussendoor.

Opgeven doe je via de website.

Wanneer?
Van 7 november 2017 16.00 uur tot 28 november 2017 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.