Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

KunstKids - Muziekfeest Groep 1/2

KunstKids - Muziekfeest  Groep 1/2

HI5 organiseert diverse activiteiten voor KunstKids. Deze cursus is iedere dinsdag tussen 07-11-2017 en 28-11-2017 van 16:00 tot 16:45 uur.

Muziekfeest is 4 weken lang 1 groot feest voor de kleuters! Tijdens de lessen gaan de kleuters aan de slag met muziekinstrumenten en liedjes in spelvormen. De kleuters kunnen zich helemaal uitleven op muzikaal gebied! Zelfs het lokaal is versierd, alsof het feest is. De leukste manier om kennis te maken met instrumenten en zang.

De kosten voor deze workshop zijn €12,-. Dit kan contant betaald worden tijdens de eerste les.

Opgeven doe je via de website.

Wanneer?
Van 7 november 2017 16.00 uur tot 28 november 2017 16.45 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Ambachtse Muziekschool, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.