Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school - Kruidnootjes bakken (8-12 jaar)

Hi5After school - Kruidnootjes bakken (8-12 jaar)

De sint is weer in het land, dus dat betekent tijd voor kruidnootjes! Wat is er lekkerder dan zelf gebakken kruidnootjes? We gaan tijdens de inloop niet alleen bakken, maar natuurlijk ook lekker smullen van de kruidnootjes. We beginnen om 14.30 uur met bakken.

Uiteraard is er van 14.00 - 17.00 uur de mogelijkheid om naar de inloop te komen.

Opgeven doe je via de website.

Wanneer?
29 november 2017 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.