Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

KunstKids - Tekenen in verschillende stijlen groep 5/6

KunstKids - Tekenen in verschillende stijlen groep 5/6

HI5 organiseert diverse activiteiten voor KunstKids. Deze cursus is iedere woensdag tussen 08-11-2017 en 29-11-2017 van 15:00 tot 16:00

Kan jij al goed tekenen of vind je het leuk om te leren tekenen? Geef je dan snel op voor deze leuke workshop! Elke week komt er een andere stijl van tekenen aanbod, je kunt hierbij denken aan dieren, mandela, graffiti en gezichten. Uiteraard mogen alle mooie kunstwerken mee naar huis.

Opgeven doe je via de website.

Wanneer?
Van 8 november 2017 15.00 uur tot 29 november 2017 16.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Obs de Bron, Bekestein 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.