Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... De Zonnebloem

Koffie met... De Zonnebloem

Dhr. Komen komt vertellen over het hoe en wat van De Zonnebloem

De Zonnebloem is er voor volwassen mensen met een lichamelijke beperking. Kun je door een lichamelijke beperking niet (meer) doen wat voor zoveel andere mensen vanzelfsprekend is? En wil je wel erop uit of gezelligheid met een vrijwilliger uit jouw buurt? Dhr. Komen komt er tijdens deze koffie met... ochtend alles over vertellen. Waar kan de Zonnebloem bij helpen? Praat deze koffieochtend mee.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: donderdag 30 november van 10.30 tot 12.00 uur
Toegang: Gratis | vrije inloop

Wanneer?
30 november 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.