Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

KunstKids - Schilderpret Groep 1-2

KunstKids - Schilderpret  Groep 1-2

HI5 organiseert diverse activiteiten voor KunstKids. Deze cursus is iedere vrijdag tussen 10-11-2017 en 01-12-2017 van 14:30 tot 15:30 uur.

Speciaal voor alle picasso's in de dop, een heerlijke ongedwongen schilder workshop! De kinderen mogen hun fantasie in de vrije loop laten gaan, maar krijgen op een speelse manier aanwijzingen om hun werk nog mooier te maken.
Het kunstwerk mag uiteraard mee naar huis.

Let op! Trek oude kleding aan wat vies mag worden.

Opgeven doe je via de website.

Wanneer?
Van 10 november 2017 14.30 uur tot 1 december 2017 15.30 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Cbs de Wijngaard, Druivengaarde 9
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.