Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bootcamp in het Baxpark bij Baxfit

Bootcamp in het Baxpark bij Baxfit

Vandaag verzorgt Stand Strong Sport een bootcamptraining in het Baxpark. Wij maken gebruik van de Baxfit toestellen, maar ook van de omgeving! Wij starten om 10:00 uur op de parkeerplaats voor de Ridderhal.

Wij zijn te herkennen aan het rode Stand Strong Sport busje. Iedereen kan op zijn of haar eigen tempo trainen.

Wil jij meedoen? Meld je dan aan voor een gratis proefles via: www.standstrongsport.nl
(Een gratis proefles is uitsluitend voor niet leden)

Wanneer?
3 december 2017 van 10.00 tot 11.00 uur
Organisator
Stand Strong Sport
Locatie:
Start op de parkeerplaats voor de Ridderhal
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.