Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Lidy Scholten

Koffie met... Lidy Scholten

Lidy Scholten vertelt over haar non-figuratieve schilderijen.

De maand december hangt het werk van Lidy Scholten in de bibliotheek. Tijdens deze 'Koffie met...' komt de schilder zelf vertellen over haar schilderijen. Haar werk kenmerkt zich door duidelijke en strakke lijnen. Benieuwd naar het verhaal achter de kunstwerken? Kom gezellig op de koffie!

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: donderdag 7 december van 10.30 - 12.00 uur
Toegang: Gratis | aanmelden niet nodig

Wanneer?
7 december 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.