Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstconcert Vocal Heart Popkoor - Christmas Feeling

Kerstconcert Vocal Heart Popkoor - Christmas Feeling

Vandaag geeft Vocal Heart Popkoor haar eerste Kerstconcert in Cultureel Centrum Cascade. Met gastoptreden van Vocaal kwartet SWITCH willen we er een sfeervolle middag van maken. U bent van harte welkom naar ons te komen luisteren en als u wilt een aantal nummers mee te zingen.

Kaarten à € 7.50, incl consumptie, kunnen besteld worden via www.vocalheart.nl en www.stichting-cascade.nl of telefonisch (078) 681 92 30. De deuren openen om 13.30 uur. Het concert begint om 14.00 uur. Vooraf aan de voorstelling en in de pauze kunt u in de foyer van het theater terecht voor een kopje koffie, thee of diverse drankjes. 

Wanneer?
10 december 2017 van 13.30 tot 16.30 uur
Organisator
Vocal Heart Popkoor
zanggroepvocalheart@gmail.com
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.