Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstzangdienst in de Open Hof

Kerstzangdienst in de Open Hof

Vandaag is er een zangdienst in de Open Hof. Dit keer in teken van Advent en Kerst. Medewerking wordt verleend door het Interkerkelijk koor en combo ‘Les Chantres” uit Papendrecht. Dirigent en organist is Hans van Blijderveen.

Op het programma staan vele mooie en bekende samenzangliederen. We noemen alvast “Heft op uw hoofden, poorten wijd” – “De sterre gaat stralen” – “Midden in de winternacht” – “Komt verwondert u hier mensen” en “Hoor de engelen zingen de eer”. Het koor zingt ook een aantal prachtige liederen en ook kunt u een instrumentaal intermezzo verwachten van combo en orgel.

Op de beamer worden teksten, vertalingen en beelden geprojecteerd. Wanneer u het complete programma vooraf wilt ontvangen, kunt u een e-mail te sturen naar leenkoster53@gmail.com. Tevens kunt u via dit mailadres voor de volgende keer een verzoeknummer indienen.

De zangdienst begint om 17.00 uur. De toegang is gratis, maar aan het einde van de dienst wordt een collecte gehouden voor de onkosten.

Wanneer?
10 december 2017 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Leen Koster
leenkoster53@gmail.com
Locatie:
Schildmanstraat 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.