Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school - Kerstkoekjes maken (8-12 jaar)

Hi5After school - Kerstkoekjes maken (8-12 jaar)

Vandaag gaan we lekkere kerstkoekjes bakken en daarna natuurlijk  heerlijk onze creaties opsmullen! Lijkt dit jou leuk? Geef je dan op, zodat wij weten hoeveel boodschappen we moeten halen. Er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen.

Uiteraard is er van 14.00-17.00 uur de mogelijkheid om naar de inloop te komen.

Opgeven doe je via de website.

Wanneer?
13 december 2017 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.