Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Vluchtelingenwerk Hendrik-Ido-Ambacht

Koffie met... Vluchtelingenwerk Hendrik-Ido-Ambacht

Dagelijks zet Vluchtelingenwerk zich in voor vluchtelingen en asielzoekers
VluchtelingenWerk Nederland behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving.
Als vluchteling kun je in Nederland al meer dan dertig jaar rekenen op de steun van VluchtelingenWerk Nederland en vonden meer dan 200.000 vluchtelingen veiligheid in ons land. Wilt u meer weten over het werk dat deze organisatie doet, kom dan langs in bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht op donderdag 14 december om 10.30 uur.
Tijdens deze koffie met… ochtend wordt er uitgebreid verteld over wat VluchtelingenWerk in Hendrik-Ido-Ambacht doet, en kunt u onder het genot van een kopje koffie en een koekje vragen stellen en met elkaar in gesprek gaan.

Koffie met...
Koffie met... is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke keer staat een lokaal thema of een lokale gast centraal.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: Donderdag 14 december van 10.30 - 12.00 uur

Wanneer?
14 december 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.