Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerst Family Sing-In met Marcel en Lydia Zimmer

Kerst Family Sing-In met Marcel en Lydia Zimmer

Net als in 2016 wordt er een reeks kerstconcerten samen met Marcel en Lydia Zimmer georganiseerd. Dit keer in de vorm van een Kerst Family Sing-In. Dat betekent bekende en minder bekende kerstliederen, leuke sketches en veel samenzang.

Ook Rainbow de duif (mascotte van Kids in Actie) is van de partij. Rainbow vliegt de hele wereld over en ontmoet daar verschillende kinderen. Vrolijke kinderen, maar ook kinderen die verdrietig zijn. Zij moeten de hele dag werken en kunnen niet naar school. Rainbow wil deze kinderen graag helpen en heeft daar jullie hulp bij nodig!

Kom en zing en beweeg mee! Deze concerten zijn gericht op kinderen van 4 jaar en ouder. Tijdens het concert zal er gecollecteerd worden voor de projecten van Kinderen in de Knel (de kinderprojecten van kerk in Actie). Meer info hierover is te lezen op www.kerkinactie.nl/kom-in-actie/thema/thema-kinderen-in-de-knel

Kaarten kosten Euro 3,- per stuk

Wanneer?
16 december 2017 van 16.00 tot 00.00 uur
Organisator
Zingen in de kerk
Locatie:
De Ark, Olijfgaarde 12
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.