Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... een kerstkransje

Koffie met... een kerstkransje

Koffie met... is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Rondom de feestdagen staat ons programma even op een laag pitje. Maar natuurlijk bent u deze ochtend welkom voor een praatje en een kopje koffie met een kerstkransje.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: Donderdag 21 december van 10.30 - 12.00 uur

Wanneer?
21 december 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.