Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

B-RED Foute Party (Kerst editie)

B-RED Foute Party (Kerst editie)

Uiteraard helemaal in de stijl van Kerst. “Die Verruckte Halbe Stunde” krijgt ook een mooi plekje in de avond. Het publiek mag vooraf zelf bepalen welke nummers in deze super strakke MIX komen van 30 minuten.

DJ’s RED & Ruben draaien alle Foute hits & videoclips aan elkaar. Hoe Fouter, Hoe Beter!
leeftijd 18+

Tickets van Euro 13,- p.p. zijn te koop via de website

Wanneer?
23 december 2017 van 21.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.